Prehranska dopolnila – moja izkušnja

Utrujenost je bila vedno ena izmed mojih največjih težav in zaradi tega sem se skozi leta obrnila na prehranska dopolnila. Naj vam predstavim svojo zgodbo, kako sem napredovala od utrujene ženske, ki se vsak dan mukoma odpravi v službo do osebe, ki ima dovolj energije, da izpolni vse zadane cilje. 

Sama opravljam delo medicinske sestre in zaradi tega sem praktično cel dan na nogah. Hodim po celotni bolnišnici od pacienta do pacienta in moram priznati, da sem po svoji izmeni popolnoma izmučena. Sama ne bi nikoli pomislila, da bi začela jemati prehranska dopolnila. Menim, da se v osnovi prehranjujem z relativno zdravo hrano in zaradi tega nisem imela občutka, da bi mojemu telesu lahko nekaj primanjkovalo, ampak izkazalo se je drugače. 

Ko je minil še en naporen dan v službi in sem se vrnila domov, zleknila na kavč in globo zavzdihnila, sem se začela zavedati, da tako več ne gre. Ne želim si vsako popoldan obležati v stanovanju, rada bi imela še dovolj energije za ostale aktivnosti. Odprla sem prenosni računalnik in začela iskati rešitve za mojo težavo. Takoj sem naletela na prehranska dopolnila. Več kot sem brala bolj sem bila navdušena, ampak še vedno nisem bila popolnoma prepričana. Nato pokličem še prijateljico, ki je nutricionistka in tudi ona mi je priporočila prehranska dopolnila. Odločitev je padla in tako sem na internetu naročila nekaj izdelkov za katere sem bila prepričana da bodo pomagali.

Že po nekaj tednih jemanja produktov sem ugotovila, da je mojemu telesu primanjkovalo veliko več kot sem si lahko predstavljala. Prehranska dopolnila so v celoti presegla moja pričakovanja. Presrečna sem, da lahko sedaj končno, četudi sem imela v službi zelo naporen dan, preživim popoldneve tako kot si jaz želim. Nič več ni več ovira. Sedaj kdorkoli me vpraša kaj naj prvo poskusi, mu priporočim prehranska dopolnila. Meni so spremenila življenje in verjamem, da lahko tudi marsikomu drugemu.