Poletje brez komarjev z komarniki

Vsako leto, ko se začnejo temperature dvigovati, se kmalu prikaže tudi prvi mrčes. Saj vemo, kako nadležno zna biti, da se moramo neprestano bojevati z muhami, osami in komarji. Rešitev za to pa so komarniki. Še posebej smo previdni, če imamo majhne otroke in se bojimo ne samo komarjev, ampak kar vsega mrčesa. Dandanes je mrčes postal tako nevaren, saj imajo veliko bolj strupene pike, kot so jih imeli včasih.

Če se že čez da sprijaznimo, da nam komarniki ne rabijo, pa se hitro premislimo, ko našega malčka zvečer in ponoči napikajo komarji. Če bi se to zgodilo samo enkrat, bi še nekako prenesli, a kaj ko vemo, da bodo komarji prišli v hišo vsako noč in ne moremo si dovoliti, da bo naš otrok napikan vsako noč od komarjev.

Rešitve sta dve:

  • Kreme in razpršila proti komarjem
  • Komarniki

Če bo otrok izpostavljen komarjem skoraj vsak večer in ga boste morali čez celo poletje mazati z kremami proti komarjem, to ne priporočamo. Kreme in razpršila naj se uporabljajo le občasno. Zato so rešitev komarniki.

Danes obstajajo zelo kvalitetni komarniki, ki jih lahko sami montirate in se podajo na vsako okno, saj se dobijo v skoraj vseh dimenzijah. Imajo tudi pridobljen znak CE, kar pomeni, da komarniki izpolnjujejo zahteve za varnost, zdravje in varovanje okolja, ki ga določa evropska regulativa.

Le oglejte si ponudbo, ker je resnično obsežna, samo je odvisno, kateri komarniki bodo odgovarjali vam in vašemu domu. Saj danes je v zraku resnično veliko nevarnega mrčesa in če se lahko zavarujemo, da ne pride do strupenih in nadležnih pikov in nam je tako prihranjeno vsakodnevno srbenje z praskanjem, verjemite, da si boste komarnike kaj hitro nabavili, lahko pa jih imate že pri sami gradnji ali montaži oken v mislih, da za to poskrbite že na začetku.