Naš dopust je rešil hotel Sežana

Ja prav res je , da je hotel Sežana bil tisti, ki nam je naredil prav lepi dopust. Že dolgo smo se odpravljali proti obali, vendar smo si hoteli ogledati več krajev, ker pa so nočitve po hotelih ob morju zelo drage in smo si želeli ogledati tudi Lipico, nam je hotel Sežana prišel ravno prav, ker je bil nekje na polovici, kar vse smo si želeli ogledati, pa še drag ni bil.

Pa smo se odpravili, ne vem kako je pri vas, pri nas sem jaz tista, ki naredim celotni plan dopusta, ker drugače če bi čakali mojega moža ne bi nikoli nikamor šli, ali pa bi šli brez plana. Ne bom rekla, da se to že ni zgodilo in takrat je naš dopust bil res brezvezen, ker smo celi dopust samo poležavali. Zato raje, kot da se ponovno zgodi to, organiziram vse sama. Ker smo želeli podrobno obiskati vse kraje po primorski, sem morala rezervirati hotel in prav hotel Sežana mi je bil v pravem kraju in dovolj ugoden, da smo si lahko privoščili kar nekaj nočitev v njemu. Pa smo šli. Prvi dan smo se že ustavili v Postojni in v Postojnski jami, lahko bi obiskali še kakšen kraj, vendar smo želeli prvo videti hotel Sežana in naslednje dni obiskovati kraje. 

Malo me je bilo sicer strah, kakšen je hotel Sežana, lahko pa le rečem, da sem bila pozitivno presenečena tako z samim hotelom, urejenostjo in prijaznostjo osebja. Vsi smo bili veseli, ker je bil hotel Sežana res lep. Tako smo se vsako jutro odpravili v en kraj na Primorskem in se proti večeru vračali v ta hotel. V petih dneh smo prehodili primorsko po dolgem in po čez in bilo je prekrasno, še vreme nam je šlo na roko, vsak večer pa je hotel Sežana in osebje poskrbelo za naše razvajanje.